seksclub Campagneclub pleasureplus
Groningen Drenthe Friesland 
stiptease sex seks
highclass
German deutsch duits

  Massage salon Inn4love

erotisch uitgaan op top niveau

Massage club Inn4love ontspannen met intiem

NURU Massage

“The Ultimate bobyslide”

Voor deze vorm van boby to boby massage maken wij gebruik van NURU Gel.

Deze boby-to-body massage is sensuele geile intieme beleving!! De masseuse glibbert en glijd met haar naakte lichaam op zeer intense sensuele wijze over je lichaam. Je voelt haar lichaam, borsten, billen en handen overal!

Nuru betekend in het Japans “Glad” en dat is het!! Een Massage met Nuru is een beleving, een ervaring die je meegemaakt moet hebben. Nuru Gel is een origineel Japans zeewier recept geheel op waterbasis en is smaak- en reukloos, super glad, transparant, huidvriendelijk, vitaliserend en hydraterend en 100 % natuurlijk. Een weldaad voor de huid.

Een weldaad voor lichaam en geest!! Een verrassend gladde, spannende, erotische sensuele ervaring!

Zoals bij al onze massage kun je zelf kiezen voor een hoogtepunt naar keuze.


Olie tantra Massage

Moe van een lange werk dag? Of gewoon toe aan ontspanning?

Kom dan bij ons genieten van een heerlijke ontspannende en geile massage.

Na binnenkomst geeft de masseuse je een heerlijke warme douche waarna je plaats neemt op een heerlijk bed, het geile gevoel van warme olie op je huid.

De zwoele, sensuele aanrakingen van de handen van de masseuse overal over je lichaam voelt, waarbij ze de spanning langzaam opvoert, haar naakte lichaam en heerlijke volle borsten over je lichaam net zolang dat je geniet door heel je hele lichaam.
Watermassage

Heerlijk ontspannen, voel het warme water en de gladde zeep over je lichaam. De handen van de masseuse, langzaam over je borst, tussen je benen langzaam omhoog....... haar borsten over je lijf langzaam de spanning op voerend.


Je zult je herboren voelen na deze heerlijke geile intieme tijd